Geçen hafta Sarıyer'deki Özcan Baba'nın köftecisindeydik. Bu hafta aynı Özcan Baba'nın balıkçısındayız.
Gastrolog Özcan Baba bizi her zamanki temiz ve Ayşe Teyze'nin çarşaflarını aratmayacak beyazlıktaki önlüğü ile karşıladı. Balıklı Balıkçı'da her türlü mevsim balığı, kılçıkları ayıklanmış bir şekilde, ister tavada ister ızgarada pişiriliyor. Balığın yanında gelen salata da fiyata dahil.
Sarıyer ana cadde üzerindeki Balıklı Balıkçı öğlen 12'den akşam 10'a kadar açık. Canınız balık çektiğinde gelip rahatça yiyebileceğiniz bir mekan. Balıkları ekmek arası yaptırıp Sarıyer sahilinde de yiyebilirsiniz.
Videoda Özcan Baba, İstanbul'da nereden balık alınır, balık pişirmenin püf noktaları nelerdir gibi sorularımı yanıtlıyor. Siz videoyu izlemeden ben yine uyarımı yapayım :
Karnınız açken izlemeyin :)
Son olarak şunu da söyleyeyim; Balıklı Balıkçı'da doymadan masadan kalkmak yasak. Özcan Baba bu konuda çok hassas, söylemedi demeyin.